Latest topics
» Наказания!!!!
Sat Mar 30, 2013 12:58 am by Admin1

» Приятели
Sun May 29, 2011 2:29 am by Брейди Евънс

» Другарче за РП
Wed May 25, 2011 11:54 pm by Amara Griffiths

» Къщичката на дърво
Thu May 12, 2011 1:14 pm by Amara Griffiths

» Гадже,брат/сестра/БФФ и др..
Mon May 09, 2011 12:15 pm by Amara Griffiths

» Аиде и аз да се разпиша .. ^^
Mon May 09, 2011 10:08 am by Мегън Сторм

» Дискотека "Аутор"
Sun May 08, 2011 12:49 pm by Мария Волтури

» Mc Donalds
Sat May 07, 2011 12:17 pm by Devildare

» Герои на върколаците
Sat May 07, 2011 12:07 am by Admin1

Log in

I forgot my password

Keywords

Search
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search


Герои на вампирите

Go down

Герои на вампирите

Post  ???? on Fri Apr 29, 2011 10:36 am

-Снимка-

-Име

-Години(ученик-16г.;учител-над 20г.)

-Сила( http://naradincastle.niceboards.org/forum-f1/topic-t2.htm#2 )

-Външен вид(2-3реда)

-Харакетр(3-4реда)

-История(5-6реда)

-Допълнително[/b]


Last edited by Елена Мурати on Sun May 01, 2011 6:34 am; edited 1 time in total

????
Guest


Back to top Go down

Re: Герои на вампирите

Post  Lucas Scott on Sat Apr 30, 2011 9:04 am


-Име:Лукас Скот

-Години:Човешки - 16,Вамирски-66

-Сила:Телекинеза

-Външен вид:Има руса къса коса,синьо - зелени очи,висок около 190.Тежи нормално за възрастта си.Взел е голяма част от чертите на майка си,понеже е взел повече ДНК от нея.Не обича да му пипат косата понеже има някакъв странен проблем с нея.
Облича се в последна мода,и кара много готини коли.Не обича да избира как да се облича и да ходи на фризьор,всичко се случва само ако допре до краен случай.
Мрази да му казват,дали се облича добре или не,не обича да говори за себе си,в джоба си винаги има i-Pod в случай,че нещо се случи и много му доскучае.
Няма много пъпки по - лицето,и тези,които ги е имал като тийн,вече ги няма.Не използва някакви кремове и тем подобни глупости.

-Харакетр:Добър е по природа,и винаги приятелски настроен.Мрази да му казват какво да прави и как да живее.Обича животните и добрите хора,но не и лицемерите.Мрази да го лъжат и да говорят зад гърба му, Обича да слуша музика,почитател е на почти всички стилове,не е изразен само с един стил.Почитател е на всички видове вредни храни.Обича да е център на вниманието.Не го бива много да разказва вицове,но определено го бива в грабването на вниманието понеже хората,го смятат за интересен и го гледат,мрази да клюкарстват пред него.Много хора го мислят за странен,заради някои негови постъпки и дори самото му поведение.Понякога е сам и тогава слуша музика и се разхожда някъде,обича да е сам от време на време,но не и винаги,защото все пак има нужда от компания.Много добре може да преценява хората,дали са добри и дали са лоши.Не се сприятелява много лесно.Не обича да се подиграва,а всъщност помага на беззащитните хора и животни,знае кога да спре да се лигави или да говори,внимателно преценява думите си и нещата,които върши.Напива се много рядко,и именно защото не иска да има момент от живота му,който да не си спомня.Не е женкар,но знае как да сваля момиче.Обича да снима с фотоапарата си,който носи където отиде.Обожава да снима и да слуша музика.През свободното си време гледа някой филм,или пък слуша музика,но никога не бездейства.Мрази да не прави нищо,това го побърква.Не може да стои на едно място.Обича да спортува и да прави нещо интересно,свързано с таланта му.

-История:Превърнат е преди много години.В началото му е било трудно да живее,но след време свикнал.Не е бил много близък с родителите си,но наследява цялото им богатство,което всъщност не използва.
Започва да живее като обикновен човек,и криел тайната си от околните хора.Изведнъж започва да мести предмети с мисълта си и решава да избяга и да се отдаде на силата си.Известно време се скита сам в гората.Накрая успява да събере кураж и се връща в града.
Едно момиче,го намира и му помага да влезе във форма.Тя го учи на много важни неща и той успява да се съвземе.Да забрави за всичко и да започне отначало.Той се влюбва в нея,но тя му забива нож в гърба,като му казва,че има гадже.
От тогава той много внимава как действа с момичетата и не след дълго започва да ги използва и да спи с тях,а после да ги изоставя.Самия той смята,че след като онова момиче,го е наранило,той е изгубил чувството си за любов и доброта.Започва да пътува с група приятели,и много скоро се цивилизова.Разбира се,всичките му приятели са хора,а той единствен е вампир.Завършва пътуването си в това градче,където убива и последните си останали приятели.Остава в града,в търсене на последен шанс,без никакви приятели.Разбира за замака Нарадин и решава да замине за замъка,като се надява да успее да се справи с цивилизоването.

avatar
Lucas Scott
Ученик 1ви курс

Сила : Телекинеза

View user profile

Back to top Go down

Re: Герои на вампирите

Post  ???? on Sat Apr 30, 2011 9:08 am

Одобрен

????
Guest


Back to top Go down

Re: Герои на вампирите

Post  Мария Волтури on Sat Apr 30, 2011 9:29 am

-Име: Мария Нейст Адалберт Волтури

-Години:16/59

-Сила:Хроника

-Външен вид: Когато бях човек очите ми бяха изумрудено зелени. Сега се променят в зависимост от настроението ми. Кожата ми е порцелановобяла и кадифено мека, но съм силна. Външността ми ми помага да очаровам жертвата (храня се с човешка кръв). Фигурата ми е висока, слаба и стройна. Движенията ми са изящни, бързи и крият заплашителност.

-Характер: Никак не е лесно да се говори с нея. Тя е глезена. Почти никога не изпитва бурни чувства, но дори да изпитва не го показва. Може да влюбена, щастлива и т.н., но не показва. Винаги гледа какви са хората, а не търси добрите им черти. Като вампир никога не е обичала, а по-скоро е убивала всеки който й се изпречва на пътя. Ако е имала приятели те са били момчета, понеже не се разбирала никога с момичета.

-История:Не помня моментите, когато съм била човек. Помня само външният си вид. По документите на един адвокат съм родена на 10 декември. Когато съм станала на седемнадесет съм изчезнала някъде. Търсили са ме с години, но не са ме намерили. Аз си спомням само, че още в началото, когато отворих очи пред мен се разкриха усмивките на една стара жена и на един мъж (вероятно съпругът й). Те ми разказваха нещо, че са ме намерили до реката, но след това нищо не чух. Бях много гладна, а усещах че ми мирише на нещо, което до сега не бях яла никога. Може би съм стояла така няколко минути. После докато се усетя вече бях изпила кръвта на двамата старци. След това избягах. Ходила съм на много места. Вече даже не ги помня. Накрая се озовах тук. Реших да остана, понеже има много вампири.


-Допълнително:
Тренирала е йога, карате и таекуондо.
Любимият й цвят е лилав.
Медальонът й:avatar
Мария Волтури
Ученичка 1ви курс

Сила : Хроника

View user profile

Back to top Go down

Re: Герои на вампирите

Post  ???? on Sat Apr 30, 2011 9:30 am

Одобрена ;]]

????
Guest


Back to top Go down

Re: Герои на вампирите

Post  Хенри Фицрой on Sat Apr 30, 2011 12:35 pm

-Снимка-


-Име
Хенри Фицрой

-Години
Физически-24 и вампирски години 592

-Сила
Телекинеза

-Външен вид
С атлетично тяло,което поддържа с кестенява коса до раменете,сини очи които могат да те накарат да се изгубиш в тях,предимно е облечен в тъмни цветове

-Харакетр
Той е галантен с добри обноски за разлика от повечето вампири.Винаги готов да помага на приятели

-История
Хенри Фицрой е син на Хенри Осми и Елизабет Блоун.Роден е през 1519.На 22 бива превърнат във вампир по негово желание от Красиво момиче на име Кристина.Живеят заедно около година но,тогава се скарват и всеки поема по своя път.След това той живее във Венеция за малко под името Енрико и се влюбва в млада вдовица на име Джиневра Треши и двамата имат едногодишна връзка.По свое желание тя става вампир но бива убита от Инквизицията и Хенри погвавсики които за замесени в смъртта и.През 19 век се завръща в Англия където живее като модерен млад човек на свободното време.По някое време той посещава Египет със заможна дама и изкачва пирамидите.Също така Хенри помага на съпротивата през Втората Световна война.Накрая се установява в Торонто където среща частната дедективка Вики Нелсън.Двамата разкриват много свръхестествени случаи заедно.

-Допълнително
Притежава магически пръстен с който може да излиза на дневна светлина


Last edited by Хенри Фицрой on Sun May 01, 2011 8:14 am; edited 1 time in total
avatar
Хенри Фицрой
Учител по Изучаване и овладяване на силите

Сила : Телекинеза

View user profile

Back to top Go down

Re: Герои на вампирите

Post  ???? on Sat Apr 30, 2011 12:48 pm

Одобрен си ;]

????
Guest


Back to top Go down

Re: Герои на вампирите

Post  Брейди Евънс on Sat Apr 30, 2011 1:50 pm-Име – Брейди Евънс, по прякор Ди.

-Години – 19 човешки; 113 – вампирски

-Сила – Манипулация над съзнанието

-Външен вид - Висок 187 сантиметра, тялото му е атлетично, с добре оформени мускули и правилни пропорции. Лицето му е привлекателно. Ясно изразена брадичка, скули и хубав прав нос. Всичко това е гарнирано с чуплива кестенява коса със златни оттенъци на слънце която често стърчи във всички посоки, сиво-сини очи във формата на бадем и перфектна усмивка. Тя не пада от лицето му, а смеха му е заразителен. Облича се стилно, но това е от френската му жилка.


-Характер - Мил и дружелюбен, много учтив, може би идва от френските му корени. Пада си романтик по душа, въпреки че може да бъде такова копеленце понякога. Обича да върти всички на пръстите си, но също така е и много грижовен. Често плаче за несполуките си и лесно се нервира и избухва от нищото. Обича малките часове на ноща и ги прекарва в заведнеията из града.По начало се пада контактна личност и това до някъде се обяснава от професията му. Всеки ден се среща с много и различни хора и всеки път трябва да е мил и услужлив. Извън работата обаче нещата са доста по- различни. Лесно се ядосва и трудно остава в едно и също настроение за дълго. Лесно се сърди, но в повечето случай лесно прощава. Мрази да го лъжат и мамят, въпреки че той лъже за всяко второ нещо. Това са двете неща които не прощава. Радва се на малките неща от живота и винаги оценява това което има. Спокоен е, почти безчувствен, когато се ядоса не го показва само зениците му се разширяват леко и тогава Бог да ти е на помощ, когато това стане.


-История - Роден във Франция. Отраства в Париж с братята си Леонард и Дейвид..Весело дете, имало всичко необходимо и си живеело живота добре. Покрай баща си бе научил доста за тъкачеството и винарството. Мечтата му беше да прихване занаята му и в последствие да поема бизнеса. Може би така щеше да стане, ако Брейди нямаше малко по-различни представи за нещата. Любимото му знание. Всичко което знаеше в тази област бе научил сам, без ничия помощ. Вечно беше с книга в ръка, и четеше по цели дни и нощи. През цялото време родителите му го подкрепяха и адмирираха това, че бе взел собствено решение, въпреки че то се разминаваше с тяхната идея за неговото бъдеще. Цялото му семейство загива при епидемия в града. Когато всичките му роднини умират той побягва в гората и една сутрин просто се събужда вампир. От тогава той обикаля света, печели пари и си живее живота.


-Допълнително
- Заклет пушач
- Често прекалява с алкохола
- Голям eколог е
- Обича шоколад
- Не може без телефон и преносим компютър
- Винаги има тефтер и молив в себе си
- Талисмана му:
avatar
Брейди Евънс
Учител по История на Магията

Сила : Манипулация над съзнанието

View user profile

Back to top Go down

Re: Герои на вампирите

Post  Девин Ремс on Sat Apr 30, 2011 3:48 pm


Ian Somerhalder

-Име : Девин Ремс

-Години: 25/1250

-Сила : Илюзии

-Външен вид(2-3реда) :Девин е висок около 1.75-1.80,тялото му е доста атлетично,с добре оформена мускулатура.Косаta му е тъмна и често променя формата и дължината си.Има сини очи,които променят наситеността си според светлината.

-Харакетр(3-4реда) :Характера на момчето е доста сложен.Привидно,той е студен и странен.Държи се дръпнато с повечето хора и може би е доста подозрителен,има и защо.Никой все още не е разкрил тайнмата му,ала мисълта за това,го кара да мисли различни планове,които да са негов коз.Някои го смятат за тайнствен,други за студен,трети за безчувствен...някои грешат,някои не.Девин наистина е доста потаен и не обича да говори за миналото си,нито за настоящето си.Не харесва хората,които много питат,защото както всички знаем "Любопитството уби котката".Умее да контролира емоциите си и трудно избухва.Рядко изразява каквото и' да били чувство,различно от безразличие.На моменти маската му се пропуква и малка усмивка се появява на лицето му...Мрази клюките и всички,които разнасят и създават такива.Страни също и от интриги.Девин се е отказал напълно от любовта и се е отдал на връзките еднодневки

-История(5-6реда) :Девин е роден в обикновено семейство.Майка му е родом от Лондон,а баща му е от Кардиф.Имал е сестра,ала тя е станала е загинала по необясними обстоятелства.Детството му не е от най-прекрасните.Още от малък,той е доста странен.Не общува много с другите деца,често се разхожда из горите сам.Има малко приятели,поради ред причини.Баща му е пияница.Той въобще не се е интересувал от семейството си ,за разлика от майка му.Тя дава на децата си любовта,от която те имат нужда,ала по-късно тя се разболява и умира.На 17 години Девин среща Даяна.Тя има черни,като абанос коси и сини,като небе в ясен ден очи.Кожата и' била най-нежната,гласът и' бил като красива ,спокойна песен.Отначало момчето дори не се усмелява да я заговори.Един ден тя сама отишла при него и тогава между тях се зародило нещо.Година по-късно,те вече са силно влюбени.Има само една малка подробност.Една вечер,напълно случайно,момчето разкрива тайната и'.Даяна обаче му предлага нещо.Една прокълната целувка и те ще са заедно завинаги.Заслепен от емоциите си,Дев се съгласява и без да осъзнава в какво се въвлича,той доброволно приел "заразата".Всичко било идеално,докато един прекрасен ден,ловците на надушили любимата му.С много усилия те я хванали и убили.От тогава за Девин любовта не значи нищо,а живота е проклятие...Момчето започва да се скита из света,докато не се озовава в замъка Нардин

-Допълнително :
~Работи и живее в замъка...

П.П Ако съм объркал нещо,казвайте да едитна


Last edited by Девин Ремс on Thu May 05, 2011 7:46 am; edited 1 time in total
avatar
Девин Ремс
Учител по Наука за Магическите Същества

Сила : Илюзии
Сестра/Брат : Алекс Норт ,Анн Уест

View user profile

Back to top Go down

Re: Герои на вампирите

Post  ???? on Sun May 01, 2011 12:15 am

Одобрени сте и двамата! Много сладки герои {sun}}

????
Guest


Back to top Go down

Re: Герои на вампирите

Post  Ефи Стонем on Sun May 01, 2011 5:26 am


* Kaya Scodelario
Име: Елизабет Стонем (Ефи Стонем)
Години: 16/580
Сила: пирокинеза

Външен вид:
Ефи има съвсем миловиден вид, и
никой не би предположил, че е същински дявол, но това е в нейна полза
нали!? Момичето има кестенява коса, спускаща се на игриви къдрици,
малкопод рамената й, но доста често я изправя с преса. Харесва й да е
права...Еф е притежател на едни от най - хубавите очи на света и колкото
и да се вглеждаш в тях, тя ще ти изглежда все по - невинна, и дори за
миг няма да се усъмните в способността й да ви съсипе. Вампирката е със
средна височина, но никога не се е стеснявала да ходи на токчета. Тя ги обожава, макар че има слабост и към кецовете, а също така и спортно - елегантното облекло.

Характер:
Зад красивото и невинно и неспособно да се обвини в нещо лице на Еф се крие един истински дявол. Трудно
някой би повярвал, че тя е най - ужасният му кошмар и това е само
заради невинният вид. Но е истина Ефи може да се превърне в най -
огромният ви кошмар. За нея думите "доброта", "милосърдие" и т.н. не съществуват,тя просто не знае значението им, нито приложението им. През целият си значителен живот тя се държи арогантно с хората, още от съвсем малка. Освен това е абсолютен непукист и не я е грижа за нищо и никой освен
за себе си. Лошото в нея е, че е доста твърдоглава, но пък поне е
превъзмогнала проблема си с доверието, защото преди доста лесно се
доверяваше, но сега...няма начин някой да спечели доверието й
напълно,тя винаги ще е съмнителна. А щом някой й навреди по някакъв начин тя няма проблем да го убие, за нея това е ежедневие. Едно убийство
повече или по - малко...абсолютно никакъв проблем. Но щом се чувства в
опасност тя прави и невъзможното, за да се измъкне и на всяка цена
постига целите си.


История: Ефи е родена и израснала в Бристол/ Англия. Миналото й не е много светло, накак даже. Когато била на 15г. брат й умрял, а година по - късно родителите й се развеждат. Скоро самата тя има проблеми. Психически...заради смъртта на брат си. А като добавим и огромните количества алкохол и дрога, които е приемала, проблемите й били неизбежни. И все пак се оправила, благодарение на приятелите си.
Малко по - късно гаджето й било убито, от лекаря който й "помагал". Ефи искала да отмъсти, но била просто един човек...момиче. Нямала силата да победи 39 годишен, който можел да й направи всичко. И точно това е частта в която Ефи става вампир. Все още не знае кой я е превърнал. Спомените й са мътни и замъглени, заради количеството дрога което е приела онази нощ. Но който и да е Ефс му била благодарна, тя убила онзи мерзавец и продължила живота си нормално, както е бил до сега. Много скоро обаче тя заминава далеч от Бристол и се скита безцелно, докато не научи за Нарадин. Тя заминала за замъка...


avatar
Ефи Стонем
Ученичка 1ви курс

Сила : Пирокинеза
Гадже : Every boy i want

View user profile

Back to top Go down

Re: Герои на вампирите

Post  ???? on Sun May 01, 2011 5:27 am

Одобрена!Страхотен герой! ;]]

????
Guest


Back to top Go down

Re: Герои на вампирите

Post  Елизабет Грейс on Sun May 01, 2011 6:14 am

-Снимка-


-Име-Елизабет Грейс

-Години-20/490

-Сила-Създава излюзия за болка

-Външен вид-Елизабет е не много висока,но с добре оформено тяло.
Има руса коса,не много дългa,синьо зелени очи и красива усмивка. Изглежда високомерна и надута,но всъщност не е такава.

-Харакетр-Лизи често променя настроенията си,ту е мила и готова да помогне на всеки,ту зла и егоистична. Мрази някой да й се пречка или да се опитва да я контролира. Отмъстителна е и не прощава лесно,ако са я наранили. Не се доверява лесно на някого и обича да се справя сама с всичко. Но иначе много разговорлива и любезна личност.

-История-Елизабет е родена в голямо и бедно семейство в Лондон. Тя е третото дете в семейството,след нея има още 2 по-малки сестри,като най-малката умира. Наивна и запленена от богатството и охола,Лизи е решена да се измъкне от бедността и нищетата. Използва красотата си за да си пробие път в живота. Една вечер среща богат благородник,който и дава обещания на който момичето не може да устои. Когато заминава с него в Испания той я превръща във вампир. Момичето прави всичко възможно за да избяга,и когато най-накрая успява търси обежище в замъка Нарадин...

-Допълнително:
-Преподавателка по митология
-Притежава древно колие,подарено й е от много могъща вещица


Last edited by Елизабет Грейс on Sun May 01, 2011 6:37 am; edited 2 times in total
avatar
Елизабет Грейс
Учител по Митология

Сила : Телепатия
Сестра/Брат : Брат-Дамян Норвън

View user profile

Back to top Go down

Re: Герои на вампирите

Post  ???? on Sun May 01, 2011 6:23 am

Трябва да си учителка щом си на 18г. (само че трябва да напишеш по какво)

????
Guest


Back to top Go down

Re: Герои на вампирите

Post  Елизабет Грейс on Sun May 01, 2011 6:37 am

Готово.
avatar
Елизабет Грейс
Учител по Митология

Сила : Телепатия
Сестра/Брат : Брат-Дамян Норвън

View user profile

Back to top Go down

Re: Герои на вампирите

Post  ???? on Sun May 01, 2011 7:48 am

Одобрена!

????
Guest


Back to top Go down

Re: Герои на вампирите

Post  Дамян Норвън on Sun May 01, 2011 9:08 amИме: Дамян Норвън ;

Години: 21/555

Сила: Телепатия ;

Външен вид: Дамян излгежда доста добре, с хубаво алтетично тяло, кестеняво/руса коса и ярко зелени очи. Висок около 1.87/88 и има силно подчертани мускули. Има собствен стил, ала дори да изглежда миличък, хич не е така. Просто това е вид игра за него.

Харакетр: Позмазвач.
Досаден човек, който може да обича. Да обича, но в рамките на нормалното, защото може и да наранява. Зад неговата личност стой един глупак. Дамян е отворен човек, с голям опит за 555 като вампир и 21 като едно нормално същество. Норвън е доста отрицателен човек, но може би все още има и позитивни мисли. Яростта го описва, когато няма кръв за него или .. да. Тоест, винаги гледа реалността с истинската гледна точка и е песимист от всякъде, но има и добри страни също. Умерен човек и винаги познава, когато някой греши. Не прощава. Има чувство за хумор, много ирония или по-точно казано - от всичко по мъничко. Става много лош, когато някой го разгневи. Винаги казва истината в очите, дори тя да боли, но предпочита да не затъва в собствената си рана. Aко се налага да излъже - ще излъже, стига да има за какво да го прави.

История: "Превръщането му във вампир не се знае кога и кой го е направил, но Дамян само помни, че е бил на купон и всичко му се видяло тъмно." - казвал брата на Дамян, Алек, който бил убит по-късно от Норвън. Дамян е роден в Германия, някъде из малките села с името Деймън Петрели, но поради множество причини се мести в някое по закътано местенце - България. Името му се сменя автоматично след минаването на границата на Дамян Александър Норвън. Името "Дамян" произлиза от гръцкото daman, което означава “укротявaм”. Живее няколко години в България през онова време, докато не се премества в Ню Джърси като учител, тъй като това била единствената му възможност.
На 20 години започва да преподава в една изоставена гимназия като учител по испански. Дамян намира за интересно една от ученичките си, Делена, който доста упорствала и винаги се опитвала да сваля Дамян. Ала той се поддал - нещо като кръвна банка, но един ден една от ученичките забелязала процеса, който повтаряли всеки ден и издал. Делена мистериозно изчезва, но Дамян знае къде е.

avatar
Дамян Норвън
Учител по Изучаване и овладяване на силите

Сила : Телепатия

View user profile

Back to top Go down

Re: Герои на вампирите

Post  ???? on Sun May 01, 2011 9:09 am

Одобрен !!! По какво искаш да си учител? Smile

????
Guest


Back to top Go down

Re: Герои на вампирите

Post  Мегън Сторм on Sun May 01, 2011 9:15 am

-Снимка-


-Име
Меган Сторм

-Години(ученик-16г.;учител-над 20г.)
17/69
-Сила
Видения

-Външен вид(2-3реда)
Меган е невероятно красива.Тя е висока и с перфектно телосложение.С дълга черна коса и сини очи като водата .Има ослепителен чар с плътните си устни и невероятната усмивка.Може да накара всеки мъж да лудне по нея а всяка жена да я намрази

-Харакетр(3-4реда)
Сложна работа.Меган страда от раздвоение на личността,причинено и от един вещер.Добрата и лесно наранимата и страна се нарича Евър,а лошата и отмъстителната и страна - Меган.Изглежда,като много нежна и лесно наранима.Да,ама не.Владее отлично бойните схватки и много добре борави със всякакви оръжия.Меган е добра,мила и всеотдайна.Разбира околните и най-голямата и слабост е, че прощава на тези които не го заслужават.Меган ,от друга страна може да се мери с демоните.Знае какво иска,не и пука за чувствата на околните и убива когато смята, че е нужно. Леко студена и трудно се влюбва,но когато го направи,всичко се променя.

-История(5-6реда)
Родена в Испания, тя останала сираче на ранна възраст.Едно добро заможно семейство я приютява в прислугата.Тя живее беден живот, но е доволна и от малкото, което е получила.Един ден докато пазарувала за храна, изпуснала ябълката и един богат и заможен херцог на име Деймън Аугъст я уловил.В момента в който погледите им се срещнали между тях започнала буйна, но и забранена любов.Между двамата заставали хиляди неща и най-вече те били от различни светове.Деймън бил богат и уважаван, а тя просто едно бедно момиче от прислугата.Независимо всичко любовта им била толкова силна, че те двамата решили да избягат и да се оженят.След, като се оженили тайно, Меган трябвало да срещне Деймън при каретата, но по пътя и я пресрещнала древна и зла вампирка-Дрина, която я превърнала.Уплашена Меган побягнала и когато стигнала при каретата видяла, че Деймън е мъртъв.Напуснала Испания и забравила миналото си.
По-късно след няколко века, Меган се забърква с един вещер с не толкова добри намерения.Оказва се, че той е психопат и иска да я използва за свои цели като оръжие.Той бил много по-силен от нея затова вместо да го убие тя успява да му избяга.Разгневен от предателството и той я прокълнава.Проклятието съдържа раздвоение на личността.Лошото е, че тя има „черни петна”, които и пречат да си спомни какво е правила всеки път когато си смени личността.Това и докарва много проблеми.

- Допълнителна информация:
Има „сърцето на океана” за колие, което я предпазва от слънчевата светлина.Изградила е имунитет срещу върбинката и тя не и действа.Всеки ден приема по малко количество.С времето се е научила да контролира другите същества.
avatar
Мегън Сторм
Ученичка 1ви курс

Сила : Видения

View user profile

Back to top Go down

Re: Герои на вампирите

Post  ???? on Sun May 01, 2011 9:24 am

Оправи си годините!!

????
Guest


Back to top Go down

Re: Герои на вампирите

Post  Мегън Сторм on Sun May 01, 2011 1:14 pm

Ами оправих ги ; )
avatar
Мегън Сторм
Ученичка 1ви курс

Сила : Видения

View user profile

Back to top Go down

Re: Герои на вампирите

Post  Admin1 on Sun May 01, 2011 10:39 pm

Одобрена! ^^


avatar
Admin1
Пом.директор

Сила : Може да доставя сексуално удоволствие или желание само с едно докосване
Гадже : Няма, но предполагам търси, за нея пола няма значение ;D
Сестра/Брат : Елена Мурати

View user profile

Back to top Go down

Re: Герои на вампирите

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum