Latest topics
» Наказания!!!!
Sat Mar 30, 2013 12:58 am by Admin1

» Приятели
Sun May 29, 2011 2:29 am by Брейди Евънс

» Другарче за РП
Wed May 25, 2011 11:54 pm by Amara Griffiths

» Къщичката на дърво
Thu May 12, 2011 1:14 pm by Amara Griffiths

» Гадже,брат/сестра/БФФ и др..
Mon May 09, 2011 12:15 pm by Amara Griffiths

» Аиде и аз да се разпиша .. ^^
Mon May 09, 2011 10:08 am by Мегън Сторм

» Дискотека "Аутор"
Sun May 08, 2011 12:49 pm by Мария Волтури

» Mc Donalds
Sat May 07, 2011 12:17 pm by Devildare

» Герои на върколаците
Sat May 07, 2011 12:07 am by Admin1

Log in

I forgot my password

Keywords

Search
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search


Езерото на мъртвите

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

Go down

Re: Езерото на мъртвите

Post  Мария Волтури on Sun May 01, 2011 4:52 am

Беше започнало да става пусто. Само следях разговорите. Мразих да е претъпкано. Намусената ми физиономия стоеше на лицето ми от както бях срещнала зам. директорката. Явно не е толкова лоша с другите. Ама все едно. Каквото иска това да прави. Аз се изправих и повдигнах вежда. Дълго мълчах и чак сега казах:
-Мисля да си тръгвам. -Оставих Анн сама, а зам. директорката и непознатият приближаваха. Аз се изкашлях леко, понеже когато мълча дълго и гласът ми се променя. След което казах на Анн:
-Извинявай, че те оставям, но скоро ще имаш компания. -След което изчезнах на секундата.
avatar
Мария Волтури
Ученичка 1ви курс

Сила : Хроника

View user profile

Back to top Go down

Re: Езерото на мъртвите

Post  ???? on Sun May 01, 2011 4:57 am

Кой беше този..напрегнах малко ума си.Е,нямаше как да помня всички молби и всички имена,истории,сили,раси..особенно когато така или иначе не ги четях особенно внимателно.Работеше нещо в замъка,но какво.Май само щеше безцелно да се размотава..като мен.
-Ако всеки път когато някой ме питаше това получавах по една бланка кръв..сега изобщо нямаше да ходя на лов,защото в следващите пет века щях да имам храна.-засмях се леко и след това казах по-сериозно-Да..макар,че доста често кръшкам от отговорност.
Нямаше смисъл да го крия.Рано или късно всички разбираха,че понякога обичам да забравя всичко и просто да се..забавлявам.На воля,а тази длъжност някакси ме задушаваше.
-Това са Анн Уест и Мария Волтури.Ученички.-съобщих,макар и с не голямо удоволствие,поради спречкването с едната от тях,ама то това на мен си ми беше всекидневие,така че..

????
Guest


Back to top Go down

Re: Езерото на мъртвите

Post  Анн Уест on Sun May 01, 2011 5:04 am

Помахах на новодошлото момче.
- Привет,мисля че те видях на излизане. - подадохръката си и се здрависахме.
Усмихнах се и на двамата.
- Е,май е твой ред да разкажеш за себе си. - погледнах към Девин с любопиствто.
Беше хубаво че тук поне имаше същества за разлика от местата на които съм била.
avatar
Анн Уест
Ученичка 1ви курс

Сила : Ледена ефира
Сестра/Брат : Алекс Норт - брат ; Девин Ремс - Брат

View user profile

Back to top Go down

Re: Езерото на мъртвите

Post  Девин Ремс on Sun May 01, 2011 5:11 am

-Ако всеки път когато някой ме питаше това получавах по една бланка кръв..сега изобщо нямаше да ходя на лов,защото в следващите пет века щях да имам храна.-заяви тя и придоби сериозен вид.Явно доста хора я бяха питали.Вдигнах леко рамене и се загледах в далечината.Не много гъста мъгла се бе спуснала над езерото и гората.Взе и да захладява,ала мен това не ме бъркаше.
-Това са Анн Уест и Мария Волтури.Ученички-представи тя двете момичета срещу нас и аз се усмихнах.Кимнах им и се запознах с тях.Едната си тръгна...е явно оставаме трима.
- Привет,мисля че те видях на излизане. -заяви...ъъ...Анн,дано да съм налучкал името.
-Нищо чудно...-засмях се леко и седнах на един камък,който се намираше до нас.
- Е,май е твой ред да разкажеш за себе си.
-Трябва ли...Добре,имах ужасно детство,баща ми беше пияница,майка ми умря,момичето в което се влюбих беше вампир,превърна ме и я убиха.Скитах се по света,докато не се озовах тук...ии ето ме-разказах накратко.Не обичах да говоря за миналото си и мразех въпросите за това....
avatar
Девин Ремс
Учител по Наука за Магическите Същества

Сила : Илюзии
Сестра/Брат : Алекс Норт ,Анн Уест

View user profile

Back to top Go down

Re: Езерото на мъртвите

Post  ???? on Sun May 01, 2011 5:17 am

За краткото време,в което Дев разказа за трагичното си минало и ужасните си спомени,аз стоях права пред него,скръстила ръце и гледайки го право в очите,като размишлявах,но не толкова над историята му,колкото до това какъв беше той.Очите му бяха мътни,потайни,замислени..някак..привличащи,завладяващи,омайващи.
След като свърши с обясненията,отместих поглед,защото усетих колко тъпо изглеждаше отстрани как стоях и го гледах и се чудех,не знам и аз точно какво.Махнах с ръка и казах някак отвеяно и раздразнено.
-Е,достатъчно с историите.
Наистина на никой от нас трима ни живота и миналото не бяха хубави,а и като си ги разказвахме какво печелехме.Просто отваряхме старите рани в сърцата си и се наранявахме още повече.
Обърнах се по-ведро към Дев и го попитах:
-Вие кога пристигнахте?
Отново етикетът.Ами все пак беше по-голям от мен.Не беше ученик,който можех да управлявам,макар че и учителите можех,но..там беше по-различно,може би защото повечето учители бяха по-големи от мен,на човешки години де.Колкото до вампирските..нямаше никой по-голям от мен.Надявах се да не изглеждам толкова стара,въпреки че бях на поне три века..
А и предпочитах той да заяви,че предпочита да говоря с него на "ти".От къде дойде това любезничество..може би от многото проблеми с директорката,заради моята разхайтеност понякога.

????
Guest


Back to top Go down

Re: Езерото на мъртвите

Post  Девин Ремс on Sun May 01, 2011 9:06 am

Докато разказвах забелязах,че Елена ме гледа втренчено.Не обърнах голямо внимание на това,но не казах нищо.Бях свикнал да оглеждам и наблюдавам внимателно хората,с които говоря...дали това беше недостатък или плюс... не знам.
-Е,достатъчно с историите.-тази идея ми харесваше.Кимнах леко в нзак на съгласие.Докато се чудих с какво да разбия мълчанието,което настъпило,вампирката ме попита:
-Вие кога пристигнахте?-Вие?Не обичах да ми говорят на Вие,нищо че бях чист англичанин,не си падах много по етикета.Ако ме чуят в Англия,сигурно щяха снобите да ме линчуват на центъра на Лондон
-Настоявам да говорим на "ти",ако няма проблем разбира се !-заявих аз.
-Пристигнах преди няколко дни,но успях да разгледам целия замък и околностите.Имам доста добри впечатления,харесва ми тук.-усмихнах се леко,а след това бързо свалих усмивката от лицето си.Луната бе голяма и много красива,силната и' светлина бе поглъщана от черната вода на езерото.Мъглата се сгъстяваше и ставаше по-студено.Точно такова време обичах..
avatar
Девин Ремс
Учител по Наука за Магическите Същества

Сила : Илюзии
Сестра/Брат : Алекс Норт ,Анн Уест

View user profile

Back to top Go down

Re: Езерото на мъртвите

Post  ???? on Sun May 01, 2011 9:23 am

Супер!Поне сега нямаше да се правя на тоолкова учтива.Бях израстнала в старинен замък.Един вид-голям затвор от тухли,заобиколен с много трева.Красотата на това приказно място вече не ми правеше никакво впечатление.Бях научила наизуст всички местенца,всички природни явления.За тези три века,бях обиколила света,но и доста дълго бях живяла на мястото,на което всички се радваха,а за мен бе просто затвор.Истината беше,че не можех да го напусна за повече от година,защото..абе лични причини,някакви древни проклятия..пълни глупости.Но за всеки случай внимавах с тях.
-Радвам се,че поне на вас ви харесва тук!-заявих и се усмихнах бегло,макар че не ми беше особенно до усмивки.
Ставаше тъмно и хладно,но какво ме интересуваше,та аз не усещах нищо.Но въпреки,че повечето неща тук вече ми бяха безразлични,луната все още ме влечеше силно.Беше толкова красива и омайна.Обърнах поглед към нея и се втренчих,като бялата й светлина се отразяваше в очите ми и ги караше да блестят.

????
Guest


Back to top Go down

Re: Езерото на мъртвите

Post  Анн Уест on Sun May 01, 2011 10:15 am

Интересното в цялата ситуация беше че съм супер спокойна. Повчето биха се притеснявали от това че са с учител и Зам.Директор.
- Чувала съм че тук могат да се срещнат много чисто кръвни фамилии. - просто отбелязах замислено.
Погледнах момчето и казах :
- Ти също си вампир,усеща се. - засмях се.
- Става доста хладно.. може би трябва да си тръгваме? - попитах.
Бях свикнала на топли,та дори горещи места в ада си е доста топло.
avatar
Анн Уест
Ученичка 1ви курс

Сила : Ледена ефира
Сестра/Брат : Алекс Норт - брат ; Девин Ремс - Брат

View user profile

Back to top Go down

Re: Езерото на мъртвите

Post  ???? on Sun May 01, 2011 10:20 am

-Ами..вие тръгвайте,ако искате.Аз мисля да остана.-казах замислено.Обичах вечер да стоя навън.Някъде на някое по-тихо местенце и да се взирам в луната,да мисля или просто да лежа на тревата.
Аз не усещах студа,тъй като бях вампир и дори не понасях силната топлина,не че ми влияеше,а просто не ми харесваше.
Седнах на тревата,обгърнах коленете си с ръце и се загледах отново в луната.
Дали ще останат или не,не беше моя работа да се интересувам,те бяха достатъчно големи да си решават сами,но наистина влизах в положението на Ан.Тя беше свикнала на изгаряща топлина,там откъдето идваше беше поне 100 градуса,а тук..минусуви температури.

????
Guest


Back to top Go down

Re: Езерото на мъртвите

Post  Девин Ремс on Sun May 01, 2011 10:23 am

-Радвам се,че поне на вас ви харесва тук!-усмихна се плахо Елена,а след това придоби замислен вид.Другото момиче не каза нищо доста дълго време и започнах да си мисля,че може да се почувства леееко игнорирана.
-С такъв заместник директор,как да не ми харесва!-засмях се аз и погледнах предизвикателно момичето.Почвам да си мисля,че не мога да се сдържам да не направя някакъв напомнящ за флирт коментар....
- Чувала съм че тук могат да се срещнат много чисто кръвни фамилии.-отбеляза Анн.Не бях виждал до сега много чистокръвни вампири,ще видим колко има тук.
- Става доста хладно.. може би трябва да си тръгваме?-засмях се леко и отговорих:
-Ами...не знам,вие кажете,на мен не ми е студено...няма и как де-изправих се от скалата, върху която бях седнал и погледнах двете момичета.Не ми се тръгваше...
-Ами..вие тръгвайте,ако искате.Аз мисля да остана-е явно не само на мен...
avatar
Девин Ремс
Учител по Наука за Магическите Същества

Сила : Илюзии
Сестра/Брат : Алекс Норт ,Анн Уест

View user profile

Back to top Go down

Re: Езерото на мъртвите

Post  Анн Уест on Sun May 01, 2011 10:28 am

- Много сте ми приятни и двамата! - засмях се,изправяйки се от земята.
- Обаче.. аз майт рябва да порабята върху това с температурите.. Демоска му работа.. - засмях се отново и леко прегърнах Ел,а след това и него.
- Ще се видим може би по-късно? - казах усмихнато. ОБлякох си едно по-дебело яке и се запътих към замъка,трябваше да си видя нещата,какво е тук и какво не.
avatar
Анн Уест
Ученичка 1ви курс

Сила : Ледена ефира
Сестра/Брат : Алекс Норт - брат ; Девин Ремс - Брат

View user profile

Back to top Go down

Re: Езерото на мъртвите

Post  ???? on Sun May 01, 2011 10:33 am

-Може и да започне да ти харесва още повече..-отвърнах на предизвикателния му поглед.Тези погледи много ги обичах.Някакси тази тръпка при подобните на флирт реплики,закачки и другото..това може би беше единственото,което правеше живота ми интересен напоследък.
Нямаше да си тръгвам.Изобщо не ми се мърдаше оттук.Сега беше толкова хубаво,а и тази луна..Някак щеше да е грях ако сега си тръгнех.
-Ами..надявам се ще се видим в скоро време Ан..-казах на г-ца Уест,а след това отново се обърнах към луната,като без да отделям погледа си от нея,казах на Дев:
-Какво?!Да не би да те е страх да не настинеш,вампирче?

????
Guest


Back to top Go down

Re: Езерото на мъртвите

Post  Девин Ремс on Sun May 01, 2011 10:41 am

-Може и да започне да ти харесва още повече..-отвърна ми Елена.Усмихнах се леко,явно щяхме да играем с намеци.Обичах да флиртувам и доста ме биваше...Анн беше решила да си тръгва и се сбогувахме с нея.Тя ни прегърна и си тръгна.Ел лежеше на тревата,а аз седях прав.Подпрях се на едно дърво,като се загледах в езерото.Беше красиво,много хора бях отрекли това,понеже водата бе черна и заради това мислеха,че е грозно...
-Какво?!Да не би да те е страх да не настинеш,вампирче?-попита ме Елена.Погледнах я със същия провокиращ поглед.
-Ако настина,ти ще ме излекуваш!-намигнах и' леко и седнах,като изпънах крака и се подпрях на дънера на дървото.Тревата бе леко мокра.Малките капчици в мъглата се усещаха леко,но ги имаше.Погледът ми отново се върна върху момичето...
avatar
Девин Ремс
Учител по Наука за Магическите Същества

Сила : Илюзии
Сестра/Брат : Алекс Норт ,Анн Уест

View user profile

Back to top Go down

Re: Езерото на мъртвите

Post  ???? on Sun May 01, 2011 10:55 am

Легнах назад на тревата.Като отново гледах сияещата луна.Дев също легна близо до мен и ме погледна.Явно щяхме да го караме така.Трябва да призная обаче,че тази точка беше за него,защото тотално ме затапи с това лекуване.
"Ама аз така и не си намерих съквартиранти!"-извиках си наум.Чак сега се сетих за това.Ан се беше изпарила преди да ми отговори,а Дев беше дошъл,когато все още говорехме за това.
-Мед.сестра Елена на вашите услуги!-казах престорено и се засмях леко,не че беше особенно смешно,понеже аз като мед.сестра освен да изпия кръвта на някой друго не бих могла да направя.Въпреки нежната и миловидна външност,аз си оставам хищник,вампир и то кръвожаден.

????
Guest


Back to top Go down

Re: Езерото на мъртвите

Post  Девин Ремс on Sun May 01, 2011 11:10 am

-Мед.сестра Елена на вашите услуги!-възкликна Елена както си лежахме и аз се усмихнах.
-Ммм...обичам палавите медицински сестри!-отбелязах аз и леко облизах устни.Започваше да става перверзно и скоро може и в друго да се превърне.Въздъхнах леко.Кога ли щеше да започне годината?Все пак съм преподавател в училището.Може би щеше да е интересно с толкова много и различни същества....Как можех точно сега да мисля за такива глупости.
-Ще ме разведеш ли из града,понеже съм нов и се нуждая от екскурзовод...ка-засмях се отново и се надигнах,като се подпрях на ръцете си и погледнах към небето.Беше ясно.Около луната имаше множество звезди,които блещукаха по най-различни начини.
avatar
Девин Ремс
Учител по Наука за Магическите Същества

Сила : Илюзии
Сестра/Брат : Алекс Норт ,Анн Уест

View user profile

Back to top Go down

Re: Езерото на мъртвите

Post  ???? on Sun May 01, 2011 11:16 am

-Ммм...обичам палавите медицински сестри!-каза Девин.Ама щом ще го играем така перверзно..добре..нямаше никакви проблеми,поне за мен де..но изглеждаше,че и за него нямаше.
-Ами,в такъв случай аз мога да съм идеалната за теб медицинска сестра..-казах с перверзен тон,както и точно да изглеждаше този тон,който май не бях чувала до сега,но все тая.Обърнах поглед към Дев и прехапах устни.
-Ще ме разведеш ли из града,понеже съм нов и се нуждая от екскурзовод...ка-започна друга тема той.Наистина нямаше да е зле,пък и обичах да се разхождам.
-Оу..ами..значи се нуждаеш от Елена..-защо забога говорех за себе си в трето лице.Е,няма значение.-Хм..тя май е на разположение за теб по всяко време.-засмях се лекичко и продължих да гледам към него.

????
Guest


Back to top Go down

Re: Езерото на мъртвите

Post  Девин Ремс on Sun May 01, 2011 11:42 am

-Ами,в такъв случай аз мога да съм идеалната за теб медицинска сестра..-прехапа долната си устна,а тона и' бе доста перверзен.Извратена усмивка грейна на лицето ми.Огледах я добре както беше легнала.В съзнанието ми започнаха да изплуват всякаква сцени,какво бих направил с нея.
-Оу..ами..значи се нуждаеш от Елена..Хм..тя май е на разположение за теб по всяко време.-започнах бавно да лазя към нея...
-О така ли...-вече бях на около метър от нея.Приближих се на няколко сантиметра
-Трябва да знаеш,че...-продължих да скъсявам дистанцията и вече моето лице бе на милиметри от нейното.Очите ми сякаш прободоха нейните,а аз продължих:
-...Девин е много капризен...и иска много неща!-засмях се леко и и' се изплезих съвсем леко...
avatar
Девин Ремс
Учител по Наука за Магическите Същества

Сила : Илюзии
Сестра/Брат : Алекс Норт ,Анн Уест

View user profile

Back to top Go down

Re: Езерото на мъртвите

Post  ???? on Sun May 01, 2011 11:51 am

Девин започна да скъсява разстоянието по между ни,като беше на милиметри от мен,а аз все още стоях на едно място-легнала на земята и не помръдвах.Гледах го право в очите като дори не мигвах.Усмихвах се самодоволно и след някоя и друга реплика,която беше малко .. по-така..прехапвах устни.
-Хм..Девин май е много палав..проблема е че на Елена май започва да й харесва този Дев,който сега вижда..-казах и се усмихнах леко.Това трето лице..сякаш бяхме някои ненормални или луди.Очите на Дев бяха доста примамливи.Самите му думи..действия..

????
Guest


Back to top Go down

Re: Езерото на мъртвите

Post  Девин Ремс on Sun May 01, 2011 12:01 pm

-Хм..Девин май е много палав..проблема е че на Елена май започва да й харесва този Дев,който сега вижда..-усмихнах се и продължих да стоя така.Лицето ми започна да се спука още по-надолу и при това много бавно,даже прекалено. Устните ми тъкмо докоснаха нейните,а езика ми леко се докосна до нейните.Погледите ни се срещнаха и когато целувката щеше да започне аз изчезнах и се появих до едно дърво на няколко метра от нея.Усмихнах се самодоволно и погледнах момичето.Изглежда отначало не бе схванала какво стана,но после се осъзна.Тази игра ми харесваше...
avatar
Девин Ремс
Учител по Наука за Магическите Същества

Сила : Илюзии
Сестра/Брат : Алекс Норт ,Анн Уест

View user profile

Back to top Go down

Re: Езерото на мъртвите

Post  ???? on Sun May 01, 2011 12:09 pm

Когато Дев изчезна,се засмях леко и както си лежах,за секунди изчезнах и се появих на клона точно до него.Докоснах го с пръст по рамото и го завъртях към мен.Погледнах го право в очите и се усмихнах самодоволно.
-Ще играем,така ли?-засмях се и сложих показалеца си върху устните му,като бавно започнах да свалям ръката си надолу по тялото му в права линия.След като стигнах до корема му и малко по надолу..спрях и се отдръпнах.Тръгнах на заден ход по клона,като стигнах самия му край се задържах там без да падам.Гледах го предизвикателно и прехапах отново устни.
-Хвани ме..-казах му и се засмях,като зачаках реакцията на Дев.

????
Guest


Back to top Go down

Re: Езерото на мъртвите

Post  Девин Ремс on Sun May 01, 2011 12:19 pm

-Ще играем,така ли?-чух зад себе си,като преди това видях как Елена изчезва от мястото си.След като се обърнах, показалецът и' се озова на устните ми,а след това мина надолу,докато не стигна до горната част на слабините ми.След това се отдръпна и изрече:
-Хвани ме.-погледа и' беше подканващ и много предизвикателен.Тя започна да крачи назад по клона.Както си стоях изчезнах и се появих пред нея,като я блъснах в дънера на дървото,точно където свършваше клона на който е .Разбира се,нея не я заболя,понеже внимавах.Допрях тялото си до нейното и я притиснах.Целунах я леко,а след това доближих устни до ухото и'.
-Хайде да играем на една игра...аз те хващам,махаш дреха,ти ме хващаш аз също махам...съгласна?
avatar
Девин Ремс
Учител по Наука за Магическите Същества

Сила : Илюзии
Сестра/Брат : Алекс Норт ,Анн Уест

View user profile

Back to top Go down

Re: Езерото на мъртвите

Post  ???? on Sun May 01, 2011 12:40 pm

След като чух предложението му се засмях леко.Какво пък..щеше да е интересно.Боже та аз бях зам.директорка,какви ги вършех,но когато погледнах Дев се усмихнах и казах:
-Какво пък.-вдигнах рамене и кимнах-Ами..ти гониш!
Усмихнах му се предизвикателно,отблъснах го и скочих от клона на земята.Погледнах нагоре,но той вече не беше там,където бе преди малко.Обърнах се,а той бе зад мен.Засмях се леко и се затичах към езерото,точно когато стигнах до самия му бряг се спрях и се обърнах назад,за да видя къде е Девин.
Ами сега..той се приближаваше към мен,а наблизо имаше само клони..никакво разнообразие,а не мислех да скоча в реката..в никакъв случай-не!
За секунди изчезнах от мястото си и се появих зад дънера на едно дърво,като надникнах скришом.

????
Guest


Back to top Go down

Re: Езерото на мъртвите

Post  Девин Ремс on Sun May 01, 2011 12:57 pm

-Какво пък...Ами..ти гониш!-засмя се тя тръгна да бяга.Не се бавих много и тръгна по петите и'.Тя тръгна да тича към езерото.След малко се озовахме до брега и тя беше от страната на водата."Ами сега на къде"помислих си аз и се усмихнах.Тя намери начин да се измъкне и се покри някъде.Огледах се.Щях да се доверя на интуицията си. Усетих енергията и' зад едно дърво.След няколко секунди се озовах зад нея и я хванах за рамото.
-Хаванах те...палавнице!-тя се обърна и аз я погледнах в очакване да махне нещо.Даже изгарях от нетърпение.Тази вечер изглежда щеше да е по-забавна от другите прекарани тук...
avatar
Девин Ремс
Учител по Наука за Магическите Същества

Сила : Илюзии
Сестра/Брат : Алекс Норт ,Анн Уест

View user profile

Back to top Go down

Re: Езерото на мъртвите

Post  ???? on Sun May 01, 2011 10:51 pm

Погледнах Дев право в очите и се засмях съвсем лекичко и невинно.Правилата си бяха правила..трябваше да съблека нещо,затова свалих коженото си яке и останах с потника.
-Да..хвана ме..-отбелязах очевидното вече от около пет минути.
Хвърлих якето си на земята до дънера на дървото,при което с Дев стояхме и се обърнах към него.
-Ти какво..отказваш ли се?-погледнах го предизвикателно и му се усмихнах лукаво.Ама той какво още чакаше.
Леле..само да ме видеше сега сестра ми..оу чакай малко..та тя би ме похвалила дори.Късмет е да имаш такава сестричка,нали.Не винаги беше такава,понякога можеше да е много гадна,но..щом се отнасяше до мъже..и двете бяхме категорични.

????
Guest


Back to top Go down

Re: Езерото на мъртвите

Post  Девин Ремс on Mon May 02, 2011 9:21 am

-Да..хвана ме.-отбеляза тя и бе задължена да свали нещо от себе си.Тя го направи,ала аз не очаквах да е точно това...малко бях разочарован.Усмихнах се леко и я погледнах.Явно и' се стори странно,че не бягам,а стоя като пън.
-Ти какво..отказваш ли се?-попита ме тя с един предизвикателен поглед.Подсмихнах се отново и казах:
-Ами не...просто...-не довърших. Приближих се към нея и започнах да я целувам.Тази игра ми беше скучна и се развиваше прекалено много.Двамата се разгорещихме и се подпряхме до едно дърво.Аз махнах якето си и отново се допрях до нея.Ставаше все по-интересно...Хмм...мисля,че щеше да е ощр по-интересно ако играем една друга игра...но не съм много сигурен..все пак тя е с по-висок "ранг" от мен.Продължих да размишлявам над това,докато двамата се отдавахме на страстите си...
avatar
Девин Ремс
Учител по Наука за Магическите Същества

Сила : Илюзии
Сестра/Брат : Алекс Норт ,Анн Уест

View user profile

Back to top Go down

Re: Езерото на мъртвите

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum