Latest topics
» Наказания!!!!
Sat Mar 30, 2013 12:58 am by Admin1

» Приятели
Sun May 29, 2011 2:29 am by Брейди Евънс

» Другарче за РП
Wed May 25, 2011 11:54 pm by Amara Griffiths

» Къщичката на дърво
Thu May 12, 2011 1:14 pm by Amara Griffiths

» Гадже,брат/сестра/БФФ и др..
Mon May 09, 2011 12:15 pm by Amara Griffiths

» Аиде и аз да се разпиша .. ^^
Mon May 09, 2011 10:08 am by Мегън Сторм

» Дискотека "Аутор"
Sun May 08, 2011 12:49 pm by Мария Волтури

» Mc Donalds
Sat May 07, 2011 12:17 pm by Devildare

» Герои на върколаците
Sat May 07, 2011 12:07 am by Admin1

Log in

I forgot my password

Keywords

Search
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search


Езерото на мъртвите

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

Go down

Re: Езерото на мъртвите

Post  ???? on Mon May 02, 2011 9:37 am

След като явно се отказа още в началото на играта,Дев се доближи до мен и започна да ме целува страстно.Съблече якето си и отново продължи с целувките.
От както се бяхме запознали досега,единственото нещо,което със сигурност знаех за Девин е,че обича игричките и винаги някоя подла и перверзна такава му се въртеше в главата.И щом не беше постоянен-сега със сигурност имаше нова,но просто го беше страх да я предложи или по-точно..приложи.
Като се отдръпнах за секунда от силната му хватка го попитах някак заинтересовано:
-Какво следва..?
Това може би щеше да е най-интересната нощ от седмици насам.Може би по простата причина,че до около преди месец-два в околностите на Нарадин нямаше почти никой,или не някой който да използваш за друго,освен за храна.

????
Guest


Back to top Go down

Re: Езерото на мъртвите

Post  Девин Ремс on Mon May 02, 2011 9:45 am

-Какво следва..?-попита ме тя изтръгвай се от прегръдките ми.Аз отново я хванах,ала този път по силно. Притиснах я към тялото си за пореден път и отговорих тихо:
-Какво мислиш,че следва?-това май беше риторичен въпрос.Май и двамата знаехме отговора...или не?Продължих да я целувам,като ръцете ми нежно докосваха всяка част от тялото и'.Страстите ставаха все по-горещи и по-горещи и скоро можеха да да пламнат в бурен огън.Аз започнах да фланелата и',а тя да разкопчава моята риза.Е явно щеше да се стигне до по-сериозни неща.След малко се озовахме легнали на тревата.Аз бях над нея и продължавах да галя части от тялото и',а между временно спирахме с целувките,само за да си поемем въздух...
-какво ли ще кажат ако разберат?-засмях се иронично...не ме интересуваше особено.
avatar
Девин Ремс
Учител по Наука за Магическите Същества

Сила : Илюзии
Сестра/Брат : Алекс Норт ,Анн Уест

View user profile

Back to top Go down

Re: Езерото на мъртвите

Post  ???? on Mon May 02, 2011 11:44 am

След като вече и двамата бяхме на земята-аз по сутиен и дънки,а Девин беше с разкопчана и полусвалена риза.Целувките продължаваха,а нямаше начин да се измъкна от прегръдките му,а и може би не исках..Спирахме за секунди и после пак продължавахме.
-Какво ли ще кажат ако разберат?-попита изведнъж Дев,в една от почивките.
-А,защо трябва да разбират?Това което се случва..или ще се случи..може да бъде нашата малка тайна..-прошепнах му и сложих показалец на устните му.След това го махнах,обвих ръце около врата му и го придърпах към себе си.Не го целунах първа,а почаках той да отговори или да ме целуне.

????
Guest


Back to top Go down

Re: Езерото на мъртвите

Post  Девин Ремс on Mon May 02, 2011 11:56 am

-А,защо трябва да разбират?Това което се случва..или ще се случи..може да бъде нашата малка тайна..-прошепна тя и аз се подсмихнах.Ръцете и' бяха обвити около врата ми и леко ме подкани да я целуна.Аз се подчиних и го направих.Продължавахме така още малко време...Телата ни се въргаляха по меката трева,а устните ни продължаваха да бъдат впити едни в други.Изведнъж изчезнах от обятията и' и се озовах до нея.Елена ме погледна не разбиращо,а аз и' се ухилих.
-Аз трябва да тръгвам...Надявам се да се видим пак!-облизах устните си и усетих отново аромата и'.Взех якето си и тръгнах напред,като я погледнах през рамо.Намигнах на Ел и се усмихнах самодоволно..

П.П Имам работа и не знам дали ще мога да вляза тая вечер,а утре най-рано към 4 ще мога да седна и ще чакаш много.Просто не искам да те карам да чакаш,че съм се бавил доста дълго ;дд
Определено ще продължим ;дд
avatar
Девин Ремс
Учител по Наука за Магическите Същества

Сила : Илюзии
Сестра/Брат : Алекс Норт ,Анн Уест

View user profile

Back to top Go down

Re: Езерото на мъртвите

Post  ???? on Mon May 02, 2011 12:01 pm

След като Девин стана и си тръгна,се поддигнах и застанах на лакти като го гледах как се отдалечава и се усмихвах самодоволно.
-Определено ще се видим пак..-казах тихо,сякаш на себе си,но бях сигурна,че ме е чул.Пък и на нас вампирите,слуха ни бе доста силно развит.
След като Дев изчезна от погледа ми,за секунди се озовах при якето си,хванах го в ръка и бавно тръгнах към гората,влачейки якето по земята и със самодоволна и ледена физиономия.
Нямаше как да не се засечем,а и двамата го искахме,така че..тази среща щеше да се повтори.. и може би щеше да стане още по-хубава от колкото си мислех.????
Guest


Back to top Go down

Re: Езерото на мъртвите

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum